Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 7 items in de Openstaande hulpvragen

 • Rotterdam

  Zolder leegruimen

  Rotterdam

  Mevrouw van 56 uit Vreewijk is slecht ter been. Hierdoor moet ze verhuizen naar een 55+ woning. De zolder van mevrouw staat vol met spullen die op straat gezet moeten worden voor de Roteb. Door de lichamelijke klachten is mevrouw hier zelf niet toe in staat. Ze heeft ook een klein netwerk die hier niet mee kunnen helpen en mevrouw heeft een bijstandsuitkering waardoor ze niet in staat is om een bedrijf in te huren.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Rotterdam

  Mankracht

  Rotterdam

  Alleenstaande vrouw woont in Feyenoord en is 6 maanden zwanger. Zij heeft hulp nodig bij de voorbereidingen van haar verhuizing naar Brabant. Helaas heeft ze te weinig sociale contacten die haar kunnen helpen met inpakken van haar spullen. Wie vindt dit leuk werk en wil een paar keer langs te gaan om dit samen met haar op te pakken.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Rotterdam

  Boodschappen AH

  Rotterdam

  Mevrouw van 71 uit Lage Land is chronisch ziek en kan de wekelijkse boodschappen niet meer zelf doen. De boodschappendienst van Aafje die dit altijd deed is wegbezuinigd. Als iemand dit op een vaste middag per week, het liefst op woensdagmiddag zou willen doen want dan komt ook Aafje thuiszorg, dan zou ze daar echt heel blij mee zijn.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Rotterdam

  Post ordenen

  Rotterdam

  Een mevrouw van 73 jaar uit Overschie zoekt iemand die haar kan helpen bij haar financiële administratie. Het gaat om ondersteuning bij het afhandelen van haar post die ze binnen krijgt. Zij heeft niemand in haar omgeving die haar hierbij kan ondersteunen. Er is geen sprake van schulden. Mevr. heeft psychische problemen, waardoor zij veel stress ervaart en in paniek raakt bij acties die ze moet nemen m.b.t. haar financiële administratie. Wie kan haar de komende tijd hierbij gaan ondersteunen.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Rotterdam

  Surinaamse dame bezoeken

  Rotterdam

  Surinaamse mevrouw uit de wijk Feyenoord spreekt een beetje Nederlands en zoekt een maatje om wekelijks een praatje mee te houden of eventueel bij goed weer even mee naar buiten te gaan voor een wandelingetje. Graag een vrouw. Mevrouw heeft alleen een zoon in haar netwerk. Deze hulp is nodig omdat ze het fijn zou vinden om wel eens met iemand te kunnen praten.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Rotterdam

  Bed aan de straat

  Rotterdam

  Mevrouw uit Charlois heeft graag hulp bij het aan de straat zetten van een bed. Het bed kan uit elkaar worden gehaald en in delen naar buiten gebracht worden. Dit lukt haar onmogelijk in haar eentje. De datum ligt nog niet vast, dit kan in overleg. Wie kan daar, evt samen met een vriend langs om haar hierbij te gaan helpen?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Rotterdam

  2 rails en 2 lampen

  Rotterdam

  Mevrouw uit Charlois heeft hulp nodig bij het opgangen van 2 gordijnrails 2 lampen in huis. Zij heeft geen financien om hier iemand voor te laten komen en geen netwerk om op terug te vallen hiervoor. Wie is hier handig in en wil mevrouw gaan helpen?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer