Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 8 items in de Openstaande hulpvragen

 • Rotterdam

  Tuintje om weer in te gaan zitten

  Rotterdam

  Mevrouw van 76 jaar uit Rotterdam Zuidwijk is net ontslagen uit Delta maar is niet in staat haar tuin in orde te maken. Het gaat om het schoonmaken van een betegelde tuin en een niet al te groot perkje onkruidvrij maken. Wie wil mevrouw blij gaan maken met een opgeknapt tuintje nu het weer wat mooier weer gaat worden?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Rotterdam

  Fysiotherapeut in juni

  Rotterdam

  Mevrouw van 45 uit de wijk Feijenoord moet gedurende de maand juni wekelijks naar de fysio voor revalidatie na een auto ongeluk.  Mevrouw loopt nu met krukken en heeft hulp nodig bij het op en af lopen van de portiek trappen. De fysiopraktijk is op 5 min. loopafstand dus vervoer is niet nodig. Alleen begeleiding. De hulp zal gedurende zeker de maand juni 1x per week nodig zijn met ingang van 29 mei 2018, 13.10 uur. Wie gaat mevrouw helpen om bij de fysiotherapeut te komen?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Rotterdam

  Opruimhulp

  Rotterdam

  Voor een wat oudere, licht verstandelijk beperkte meneer uit Vreewijk zijn we op zoek naar een opruimhulp. Meneer vindt het lastig om zijn spullen te organiseren. Nu zou hij geholpen zijn met iemand die hem zou helpen zijn slaapkamer en vliering te organiseren. Meneer heeft een verzamelwoede die hij probeert te controleren, omdat hij al twee keer ontruimt is geweest en hij nu controle krijgt of hij wel in zijn huis kan blijven wonen.Meneer heeft behoefte aan praktische hulp in het creëren van overzicht. Wie is hier goed in en gaat deze uitdaging graag aan.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Rotterdam

  9 juni verhuizen

  Rotterdam

  Moeder en 3 kinderen gaan 9 juni verhuizen vanuit hun maisonette woning in Zevenkamp naar Capelle. Vanaf 9 uur zoeken 2 mensen die willen helpen bij de verhuizing. Er is een busje en een verhuislift geregeld. In Capelle is de woning op de begaande grond. De ouders van mevrouw willen wel helpen, maar zij zijn al boven de 70. Mevrouw leeft van een uitkering en heeft een zeer klein netwerk. Wil jij dit gezin gaan helpen?
  2 Vrijwilligers nodig
  Lees meer
 • Rotterdam

  Rolstoel wandelen

  Rotterdam

  Mevrouw van 48 uit Nesselande is chronisch ziek en weegt nog maar 44 kilo. Zij zoekt iemand die geregeld met haar naar buiten kan gaan. De frequentie kan in overleg. En het gaat ook pas na 10 juni. Mevrouw heeft een handmatige rolstoel en kan een heel klein stukje lopen. Zelf heeft ze niet de moed om er alleen op uit te gaan. Ga jij met haar mee?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Rotterdam

  Boompje snoeien en wieden

  Rotterdam

  Bij een chronisch zieke  mevrouw uit Nesselande zijn er wat tuinklussen die eigenlijk gedaan zouden moeten worden in deze periode van het jaar. Het gaat om het wat onkruidvrij maken van de betegelde tuin. Er staat 1 boompje en dat zou gesnoeid moeten worden. Er is wat tuingereedschap aanwezig. Nu nog iemand die tijd vrij maakt om mevrouw hier blij mee te maken. Ga jij helpen?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Rotterdam

  Administratieve ondersteuning

  Rotterdam

  Mevrouw van 67 op Zuid heeft hulp nodig bij haar administratie. Zij kan het niet meer zelf bijhouden. Er is inmiddels al sprake van schulden. Zij heeft iemand nodig die orde brengt in haar administratie en haar helpt bij het aanvragen van kwijtscheldingen en de wat correspondentie. Mevrouw heeft kinderen, maar die helpen haar hier niet bij. Wie wil gaan kijken of er vanuit HiP enige hulp kan worden geboden.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Rotterdam

  Woonkamer en keuken

  Rotterdam

  Alleenstaande vrouw van 54 uit de wijk Charlois krijgt begeleiding vanuit de Pameijer. Haar woonkamer en keuken zijn aan een verfbeurt toe. De verf en benodigdheden staan al klaar. Mevrouw heeft niemand die haar kan helpen. Maak jij tijd hiervoor vrij?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer