HiP actie 31 maart

HiP actie 31 maart
Grote HiP-Rotterdam actie op 31 maart, uitgevoerd door jongeren van Netwerk Doet. Deze actie is in samenwerking met Present opgepakt met een gezamelijke intekenlijst.
Op één dag zijn er 12 hulpvragen ingelost waar 2 tot 5 hulpbieders per klus op werden ingezet.
Er werd geverfd, schoon gemaakt, vloer gelegd, wasmachine versleept en tuinen opgeknapt. De hulpvragers zijn mensen die niemand hebben om hen te helpen. De dankbaarheid was groot aan zowel de kant van de hulpvrager als bij de hulpbieder. Er zijn voor kwetsbare Rotterdammers is geen vanzelfsprekendheid, maar levert o zo veel genoegdoening op. Geweldig dat deze mensen dit op zo'n jonge leeftijd al mochten ervaren.

'Netwerk doet' bestaat uit een groep jongeren die bij de studentenvereniging Navigators de Alfa cursus hebben gevolgd. Zij willen in navolging van Jezus Christus zich dienstbaar opstellen in de samenleving. Om die reden hebben ze besloten om zich eens in de zoveel tijd aan te melden bij een vrijwilligers project om mensen te gaan helpen.

De actie is zeer geslaagd en we zijn de studenten dan ook heel erg dankbaar dat ze zo hard gewerkt hebben gewerkt om dit voor elkaar te krijgen.


11-03-2014