Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 6 items in de Openstaande hulpvragen

 • Rotterdam

  Hulp in de tuin

  Rotterdam

  Alleenstaande moeder in IJsselmonde heeft hernia en is eerder ook hieraan geopereerd. Hierdoor kan mevrouw bepaalde werkzaamheden niet verrichten, zoals tuin opknappen. Mevrouw heeft geen familie/kennissen die haar hierbij kunnen helpen. Daarbij heeft zij onvoldoende financiële middelen om de tuin te laten opknappen, zij heeft nl. een bijstandsuitkering. 
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Rotterdam

  Bezorgers gezocht voor Crisis Catering!

  Rotterdam

  We zijn op zoek naar bezorgers die ons willen helpen op ma t/m vrijdag voor de Crisiscatering! Een mooie manier om mensen te helpen met een warme maaltijd. (Meer informatie op www.hutspothotspot.nl
  10 Vrijwilligers nodig
  Lees meer
 • Rotterdam

  Hulp bij plaatsen schutting

  Rotterdam

  Alleenstaande moeder met 3 jonge kinderen heeft een kapotte schutting. Dit geeft een onveilig gevoel (Dat mensen bij haar in de tuin kunnen staan). Ze heeft via een fonds een nieuwe schutting gekregen maar kent niemand die haar kan helpen met het weghalen van de schutting en plaatsen van de nieuwe schutting.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Rotterdam

  Hulp bij opruimen/ordenen

  Rotterdam

  Oudere heer in Charlois, cliënt van Parnassia, gaat verhuizen op 21 juli a.s. Hij moet voor die tijd zijn vloerbedekking en lamellen verwijderd hebben, maar heeft hier hulp bij nodig. Is er iemand die meneer hierbij kan helpen? Het hoeft niet mee naar het nieuwe huis, dus ook niet voorzichtig verwijderd.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Rotterdam

  Hulp bij schoonmaken

  Rotterdam

  I.v.m. evenwichtsproblematiek en slijtage in gewrichten is een mevrouw in Schiebroek niet in staat haar ramen te zemen. Deze zijn nu al heel lang niet gezeemd. Mevrouw heeft wel een indicatie voor huishoudelijke hulp, maar dat is alleen voor binnen. Wie wil mevrouw weer wat zicht op buiten geven?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Rotterdam

  Wegwijs met de Iphone

  Rotterdam

  Een 76-jarige dame woonachtig op Katendrecht wil graag les in het gebruik van haar Iphone. Mevrouw is blind en weet dat er op de Iphone veel tools zitten die handig zijn voor visueel beperkten. Ze zou het fijn vinden als een vrijwilliger haar helpt deze tools te ontdekken. Mevrouw laat nu niemand binnen, maar zou wel graag alvast contact met de vrijwilliger leggen.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer