Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 5 items in de Openstaande hulpvragen

 • Capelle aan den IJssel

  Er op uit

  Capelle aan den IJssel

  Via het Oranjefonds vraagt een jongere heer in Zevenkamp (Prins Alexander) om een maatje om er eens op uit te gaan. Hij zou een bezoek aan een oorlogsmuseum heel leuk vinden, of een bezoek aan een dierentuin omdat hij graag dieren fotografeert. Het zou prettig zijn als het maatje een rijbewijs heeft, want meneer kan niet lang reizen. Wie wil er een keertje met hem op stap?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Rotterdam

  Vervoer naar ziekenhuis/arts/tandarts

  Rotterdam

  Dame in Kralingen-Crooswijk heeft een heftig treinongeluk gehad en moet ten gevolge daarvan af en toe naar het ziekenhuis. Zij zou het fijn vinden als er iemand, ook voor het vervoer, met haar mee wil gaan. Zou iemand hier tijd voor willen maken?Mevrouw is bezig met de verwerking van dit ongeluk.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Rotterdam

  Wie nu helpt, zal hulpbieder straks weer veerkracht geven bij haar verhuizing

  Rotterdam

  67 jarige vrouw nu nog wonend in een begane grond woning in Crooswijk Rotterdam heeft hulp nodig. Om medische redenen verhuist zij. Verschillende vrienden helpen haar al met de verhuizing naar Capelle a/d IJssel, nu de verhuisfamilie niet ingeschakeld kan worden. Twee mankrachten heeft zij in de week voor 9 september nodig om een 140 cm bed ombouw met matras [wordt al van tevoren gedemonteerd door een HiP hulpbieder] en een koelvriescombinatie te verhuizen naar de flatwoning van haar dochter, die een paar straten van haar vandaan woont. Een kleine koelkast uit het huis van dochter gaat dan naar het huis van de hulpvrager. Zij heeft al een chauffeur ter beschikking, die mee kan helpen. Haar budget, alleen een AOW uitkering laat het niet toe om professionals in te schakelen. Wie helpt haar hiermee.
  2 Vrijwilligers nodig
  Lees meer
 • Rotterdam

  Maaltijd of soep koken

  Rotterdam

  Jongeman in Feyenoord, afkomstig uit Eritrea, heeft een krappe beurs. Wie vindt het leuk om af en toe eens voor hem mee te koken en dan een praatje met hem te maken in het Nederlands? Doe hem zich welkom voelen!
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Capelle aan den IJssel

  Hulp bij behangen

  Capelle aan den IJssel

  Oudere heer in het Lage Land (Prins Alexander), zonder nabij netwerk, heeft een muur in de slaapkamer die hij graag behangen wil hebben. Behang en lijm zijn aanwezig, een behangtafel niet. Is er iemand die deze vier banen (even) voor hem wil plakken?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer